Recensie

Ontwerp en voorbereiding gemaakt voor een boerderij

Afgelopen jaar heb ik op verschillende momenten met Jordi gewerkt. Zo heeft Jordi de ontwerptekeningen gemaakt voor de boerderij die we verbouwd hebben tot familiehuis, voor het renoveren van de kapschuur bij ons huis èn voor de aanlegsteiger.

De samenwerking met Jordi heb ik als prettig ervaren. Jordi brengt originele ideeën in, denkt praktisch mee en reageert snel op vragen. Het uitdenken van de indeling van ruimtes en gevelaanzichten gebeurde op een prettige informele manier waarbij we vlot tot het definitieve ontwerp kwamen. Daarna heeft Jordi het hele vergunningstraject begeleid waardoor ik daar geen omkijken naar had.

Kortom, ik kijk met tevredenheid terug op de samenwerking èn het resultaat!
door Mathilde - april 2019

------------------------------------------------

Aanbouw t.b.v. vergroten woonkamer en bijkeuken

Ik ben met Jordi de Groot in contact gekomen via mijn aannemer. Eerste contact liep gelijk goed en de afspraak was vlot gemaakt. Jordi luisterde aandachtig naar de wensen en legde alles vast om op tekening en voor constructie te kunnen verwerken. Ruim binnen de gestelde termijn werden de tekeningen met persoonlijke uitleg, wat altijd prettig contact was, aangeleverd. In het project waren een aantal onvoorziene wijzigingen en vragen voor Jordi, die werden altijd snel en adequaat behandeld. Onze ervaring met Jordi is dan ook zeker zeer positief te noemen. Prettig persoon in de omgang en hij komt de afspraken na. Tekenwerk voor vergunning en ondersteunen bij de vergunningsaanvraag waren ook top geregeld. Deze waren niet digitaal beschikbaar te stellen dus heeft Jordi vanaf foto’s en metingen opgezet. Mocht ik nog een keer gaan verbouwen dan komen wij zeker weer terug.
door Dhr. R. Stoops - november 2019

--------------------------------------------------

Meerdere diverse bouwkundig zaken

Voor iemand die op zoek is naar een betrouwbare en praktische bouwkundige, is bij Jordi op het goede adres.
Betrokken en oprecht zijn eigenschappen die goed bij hem passen. Als collega-ondernemer en bouwpartner in projecten werk ik graag samen met hem.
door: R. Hendriks Energy & Safety specialist - april 2014

Adres

Dr. A. Kuyperweg 27
4153 XA Beesd

contact

info@jordesign.nl
06-207 37 765  Jordi de Groot